Komu se hodí služba vyklízení nemovitostí

Novým majitelům bytů a domů

Koupili jste byt či dům, anebo rekreační nemovitost, a v objektu zůstala celá řada předmětů, které vám nebudou k užitku, a chcete se jich urychleně zbavit? Pak můžete využít vyklízení objektů v Praze. Tyto situace se mohou přihodit i v souvislosti s bývalými nájemníky, kteří po sobě mohou zanechat značný nepořádek, a kdy je po předání domu nebo bytu vysloveně nutné prostory zcela vyprázdnit. Pouze nezapomínejte na fakt, že chcete-li odpojit plynové spotřebiče, musíte zavolat specialisty s patřičným oprávněním, tedy instalatéry.

vyklízení staré garáže

Lidem v dědickém řízení

Úmrtí v rodině není pro nikoho příjemné, ale jakmile se trochu vzpamatujete, přichází na řadu dědické řízení a po jeho ukončení předání majetku. Pokud dotyčná osoba zemřela neočekávaně, např. na infarkt, je možné, že byt zůstal v původním stavu tak, jak jej těsně před smrtí užívala. Bude vhodné do bytu alespoň vklouznout, zjistit, co se vám hodí, a o ten zbytek věcí se opět postará vyklízecí firma.

vyklízení dílny

Seniorům

Špatně pohybliví senioři také občas potřebují výpomoc, např. s přestěhováním nábytku anebo s vyklizením zaneřáděných sklepních prostor. Pokud se jedná o akci většího rozsahu, kterou sami nezvládnou, a pro jejich příbuzné je to rovněž velká zátěž, je možné domluvit termín vyklizení prostor na datum, které bude vyhovovat oběma stranám.

Lidem po úrazech

Představte si, že se chystáte vyklízet harampádí ze sklepa, a při chůzi po schodech uklouznete na pohozené banánové slupce. Skončíte v nemocnici a sanitka vás domů odveze s nohou v sádře. Budete pak mít dostatek času a prostoru vyjednat si vyklízení nemovitostí v Praze. Domluvíte vhodný termín, předáte firmě klíče od sklepa nebo od více sklepů a o víc se nestaráte. Pouze nezapomeňte oznámit, co ve sklepě zůstane, a kam případně je to třeba zavézt. Můžete se dohodnout třeba tak, že vám některé předměty firma odveze k vašim rodičům či jiným příbuzným.