Doplňte si vitamíny

Podpora imunity
Podpora imunity je důležitá celoročně. O to důležitější je v podzimních a zimních měsících, kdy každoročně řádí respirační onemocnění. Těmi trpí děti i dospělí. Můžete značně snížit riziko onemocnění, pokud se budete pravidelně starat o svou imunitu. Novorozencům od narození dáváme vitamín D, který je velmi důležitý pro jejich rozvoj. Dětem jej dáváme, přitom na něj sami zapomínáme. Tento vitamín je neméně důležitý i pro dospělé.

slunce na zemi

Jaké jsou jeho benefity?

  • Zvyšuje obranyschopnost, a díky tomu nám pomáhá bojovat s infekcemi
  • Kvalita kostí a zubů – kvalita kostí a zubů je udávána mimo jiné výší vitamínu D v organismu
  • Je dobrý pro psychickou pohodu – snížená hladina vitamínu D může způsobovat deprese
  • Kvalitní spánek – kvalita spánku je důležitá pro správné fungování celého těla

Proč si jako dospělí nedopřáváme tak důležitý vitamín, jakým D bezpochyby je? Jako jiné vitamín a minerály jej můžeme přijímat ve stravě a v pobytu na sluníčku, což ovšem nedokáže pokryt celoroční spotřebu. To je důvod k jeho doplňování prostřednictvím potravinových doplňků. Jedním z nich je přírodní vitamín D https://www.pulo.cz/food-grown-vitamin-d.html v kapslích.

Vyzkoušejte kapsle s vitamínem D, které pokryjí vaši měsíční spotřebu. Je potřeba vitamíny a minerály doplňovat denně, aby to mělo nějaký efekt. Najdete v nich čistě vitamín D, a to bez barviv a zbytečných umělých přísad. Mohou jej užívat všichni podle dávkování na balení, ale vždy je lepší se poradit s lékařem, který zná váš zdravotní stav.
Nepřiměřené užívání vitamínů může vést k problémům, proto vždy všechny doplňky užívejte s rozvahou.

potravinové kapsle

Vyzkoušejte i další přípravky
Najdete u nás i další potravinové doplňky, kterými můžete suplementovat chybějící látky ve vašem těle. Koupíte u nás i přírodní kosmetiku, která je veganská, bez chemikálií a není testovaná na zvířatech. Nákup u nás se zkrátka vyplatí.