Práce v pizerii

Myslím si, že automobil je pro všechny lidi hodně důležitý. A opravdu lituji ty lidi, kteří chtějí mít automobil a řidičský průkaz, ale vůbec to nemůžou mít. A to třeba například ve zdravotních důvodů. Já vám taky chci popsat jeden svůj životní příběh, který se mi stal a opravdu mě to trápí i dnes. Řidičský průkaz jsem měla už tři měsíce a já jsem se těšila, jak budu potom řídit auto. A taky jsem potom chtěla pracovat v pizzerii, abych mohla rozvážet pizzu. Protože práce s autem by mě moc bavila, takže jsem si potom chtěla taky hledat zaměstnání, kdy budu moci jezdit autem. Anebo třeba taky klidně dodávkou. Dodávka by mě taky moc bavila a třeba taky bych mohla rozvážet různé věci, to bych taky byla v sedmém nebi. Sice nepotřebuji ke svému životu dokonalé auto anebo luxusní dodávku, stačí mi pouze klasické auto, které není drahé je klidně i malé.

Auto je můj koníček.

I když se mi samozřejmě líbí i sportovní auta, která jsou luxusní a taková nízká a zakulacená. Jenomže na tohle mít peníze vůbec asi nikdy nebudu. Bohužel se ale stala jedna pohroma. Dostala jsem dva epileptické záchvaty, potom mi kvůli tomu vzali řidičský průkaz. Epilepsii mám už dva roky a řidičský průkaz taky nemám a jenom čekám, že se mi epilepsie zlepší anebo úplně vytratí, abych si potom mohla udělat znovu řidičský průkaz a jezdit autem. Prý ještě musím čekat dva roky.

Tento typ auta se mi moc líbí.

Záchvat epilepsie jsem neměla už rok a půl, takže prý bych mohla znovu nastoupit do autoškoly a udělat si řidičský průkaz. No, budu doufat, že se mi všechno podaří a že se mi splní sen, že budu pracovat v práci, kde budu jezdit hlavně autem. A jaká je vaše práce? Taky jezdíte autem? Já se těším, až zase budu zdravá, abych si mohla znovu splnit svůj sen. Mám známého, který vlastní pizzerii, takže by mě prý ihned zaměstnal a mohla bych rozvážet pizzu. Je prima, že bych měla už i práci.